Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Toužíte po krásném a nevšedním doplňku do bytu? Tento koberec lze využít jako dekorační koberec nebo jako rohožka. Ideální dekorace do obýváku, ložnice, pracovny nebo dětského pokoje. Určitě potěší i Vaše blízké, které můžete obdarovat tímto originálním dárkem.

Představte si, jak váš pokoj bude působit, když tam umístíte tento koberec. Vše najednou do sebe zapadne a stane se tak velmi útulným. Vaše děti a domácí mazlíčci si na tomto koberci mohou hrát, jelikož je velmi pohodlný.

Materiál, ze kterého je koberec vyrobený, je velmi příjemný na dotek. Ve spodu koberce je protiskluzová guma, takže stále zůstane na svém místě.

 

Runový symbol ,,Helm of Awe" známější pod názvem Aegishjalmur. Přilba hrůzy, děsu strachu před nájezdníky severských dobyvačných kmenů. Pohanští válečníci ho velice často používali na svých válečných štítech. Nebo jako malbu na těle (nejčastěji mezi obočím na čele ) jako ochranný znak před válečným tažením. Jedná se o velmi silný ochranný symbol. Obsahuje runové znaky Algiz. Ve Vikingských ságách  jsou mnohé zmínky o jeho jeho významu a určení. Účel symbolu, vyděsit nepřítele. Svému nositeli měl poskytnout nepřemožitelnou sílu.

 

  • Materiál: vrchní strana - polyester s vyššími chlupy připomínající semiš, spodní strana - protiskluzová guma
  • Rozměry: 50 x 80 cm
  • Barva je tmavě modrá až do černa

UPOZORNĚNÍ: Hlavní fotografie je pouze ilustrační! Prosím, řiďte se rozměry, které uvádíme v názvu či popisu produktu! Na fotografii jde pouze o znázorněný motiv koberce!

Poznámka: Pro usnadnění manipulace a přepravy jsou koberce složeny a zabaleny do plastového obalu. Na kobercích tudíž mohou být záhyby. Nebojte se, po rozložení se koberec do 2-3 dnů narovná.

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost