Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Tuto dřevěnou mandalu lze využít jako nástěnnou dekoraci do bytu. Na stěně bude působit nejen jako designový prvek, ale také jako psychologický nástroj. Můžete ji využít také jako podnos nebo součást Vašeho rituálu. Díky svým schopnostem jsou mandaly vhodné do kanceláří a prostor, kde je zvýšeno napětí při práci či soustředění.

 

Květinové mandaly se skládají z kruhů uspořádaných do tvaru překrývajících se listů. Květ života je symbolem osvícení a duchovního růstu. Představuje všechny bytosti ve vesmíru.

Slůvko mandala pochází ze sanskritu a znamená kruh nebo oblouk. Z toho vyplývá, že základem mandaly je kruh, ale spojuje se i s ostatními geometrickými tvary. 

Ve spojení se čtvercem kruh představuje nebe, čtverec spojuje člověka se zemí, představuje jeho vnitřní síly. Začátkem a koncem celého systému je bod, který je spojuje.

Kruh symbolizuje nekonečno. Představuje duchovní cestu jednotlivce, jednotu ve vesmíru a místo ve vesmíru každého z nás.

Mandaly očišťují, podporují určité vlastnosti a oblasti lidského života a harmonizují chaos, který život přináší. 

Jsou nositelem jednoty a harmonie, napomáhají najít duchovní cestu a vytvářet pořádek. Pomáhají nám zbavit se nánosů, které jsme během života nasbírali.

Nemá začátek a konec, přibližuje nás k sobě samým a zdroji samotnému.

Je zdrojem lásky a klidu, který má proniknout až do našeho srdce. 

Největší síla mandaly se skrývá v jejím středu. Umisťuje se tam motiv, který mandalu nejvíc vystihuje.

Mandala přináší harmonii, světlo a nenápadně vzbuzuje a usměrňuje myšlenky.

 

V balení je dřevěná dekorace s průměrem 30 cm.

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost