Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Tato umělecky ztvárněná závěsná vitráž v zářivých barvách poslouží jako skvělá dekorace - závěs na dveře, lapač slunce do okna nebo také jako dárek pro své blízké. 

Sluneční paprsky procházející vitráží vnesou do místnosti pozitivní energii, harmonii a dobrou náladu. 

Vitráž je vyrobena z nerozbitného akrylového skla, ve kterém je otvor pro zavěšení. 

Tato barevná dekorace je také velmi vhodná do venkovních prostor, jako jsou balkony, terasy nebo zahrady.

 

Strom života symbolizuje centrum energie, propojení země s nebem, stabilitu, moudrost, elementy země, ohně, vody a vzduchu a také propojení všeho. 

Otevírá cestu k plnému prožívání lásky, jenž je pravou podstatou samotného bytí.

Podporuje regeneraci sil a povzbuzuje schopnost úzdravy, posiluje vnitřní stabilitu a navozuje pocit vyváženosti a vnitřní harmonie.

 

Strom života představuje určité barvy a s nimi spojené zaměření jeho působení. 

BÍLÁ - je symbolem čistoty, jasnosti a nevinnosti, napomáhá přemýšlení a umocňuje sílu barvy, s níž je používána. Je také symbolem perfekcionismu a touhy po dokonalosti. Napomáhá přemýšlení, stabilizuje, posiluje a očišťuje. Umocňuje působení barvy, s níž je používána.
ČERVENÁ - symbolizuje oheň a krev. Je teplou stimulující barvou pro pohyb, vášeň, nebezpečí, oživuje a dodává odvahu, dodává energii, aktivuje a zahřívá, podporuje silné emoce a životní sílu. Pro vzletné povahy působí jako pevná půda pod nohama a podporuje zrealizování všech nápadů. Podporuje imunitní systém.
ORANŽOVÁ - je symbolem energie, mládí, radosti ze života a touhy po změně, pohlcuje negativní energie a pomáhá překonat těžké životní situace. Vzbuzuje v nás zvědavost a touhu po dobrodružství. Dodává životní radost a sílu, pohlcuje negativní energie. Pomáhá léčit fobie všech druhů, překonávat depresi. Je to barva moudrosti. Má blahodárný vliv na trávení.
ŽLUTÁ - je nejjasnější barvou s povzbuzujícím účinkem, je symbolem naděje, štěstí a dobré nálady. Je symbolem moudrosti a vysoké inteligence. Podporuje myšlení, povzbuzuje nervy a oživuje paměť. Ztělesňuje pocit svobodného, nezatíženého vývoje. Podporuje metabolismus, pomáhá při komunikaci. Učí nás asertivitě, umět vyjádřit svůj vlastní názor a nemít výčitky svědomí. Podporuje intuici a tvořivost. Léčí orgány trávicího traktu.
ZELENÁ - je uklidňující barvou přírody, rovnováhy a naděje, je symbolem nových začátků, harmonie, přátelství a citlivosti vůči ostatním. Představuje kreativitu, citlivost a ochotu pomáhat jiným lidem prostřednictvím pochopení. Léčí nás a dává nám pocit vyrovnanosti a míru, uklidňuje a harmonizuje nervovou soustavu. Povzbuzuje přátelství, lásku a sounáležitost k okolí. Učí nás umět se odevzdat.
MODRÁ - je barvou moře a nebe, představuje klid, odpovědnost, mír, vyjadřuje pocit svobody, ale i povinnosti. Vyjadřuje pocit svobody, napomáhá k inspiraci pocházející z našeho nitra. Představuje opatrnost, rozvážnost a nečinnost. Vyjasňuje a rozšiřuje duši. Pomáhá při problémech v komunikaci a sdělování. Propojuje srdce a rozum. Přináší úspěch při jednání s úřady.
FIALOVÁ - je barvou kreativity, luxusu, ale i srdečnosti, duchovna a tajemna, je symbolem inspirace, mystiky a naděje. Působí na centrální nervový systém uklidňujícím dojmem a vyvolává spánek. Přináší inspiraci, pokoru a napomáhá meditacím. Zklidňuje hyperaktivní děti.
HNĚDÁ - je barvou přírody a dodává klidnou, stálou energii, je symbolem trpělivosti a spolehlivosti a je barvou zdravého rozumu a inteligence.
RŮŽOVÁ barva - symbol něhy, jemnosti a romantické lásky, zároveň však také nezralosti a naivity. Je označována jako barva srdce. Prozrazuje sentimentalitu a jemnost. Uvolňuje napětí ve svalech a v mysli.
TYRKYSOVÁ barva - spojuje blahodárné účinky modré a zelené a tím nás očišťuje a zároveň posiluje. Má uklidňující účinky na tělo i duši. Symbolizuje svobodnou duši. Podporuje sebevědomí, fantazii a spontánnost. Tiší pocit hladu a je proto vhodná při dietách.
 
 

V balení je závěsná kulatá vitráž s průměrem 15 cm, přísavka s háčkem a závěsný řetízek.

Upozornění: Je potřeba odstranit ochrannou fólii.

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost