Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Zvonkohra je hudební nástroj, který vydává různé tóny na základě dotyku jednotlivých částí, ze kterých je složen. Zvuk tónu závisí na materiálu a tvaru - nejčastěji jsou vyráběny z kovu nebo dřeva.

Zvonkohra se skládá z hlavní části - základny, z jejíž vrchní části vede provázek na zavěšení. Ze spodní části visí zvonky či trubice a samotné "srdce" zvonkohry, které prostřednictvím nárazů vydává požadovaný zvuk. 

Historie a význam zvonkohry 

Její vznik spadá již do roku 1100 před naším letopočtem. Zvonkohry byly nalezeny v zemi starověkých Číňanů, které podle nich údajně vyháněly zlé duchy a naopak přitahovaly duchy mírumilovné. Díky světovému obchodu mezi Západem a Východem se rozšířily do různých koutů světa, včetně Evropy. 

Zvonkohry mají několik významů. Samotný zvuk může sloužit k odhánění ptactva nebo z duchovního pohledu zlé síly. Frekvence zvuku a tón může také uzdravovat, uklidňovat naši mysl a lépe hojit i rány fyzické. 

Kovová část zvonkohry představuje radost, jasnost či zdatnost. 

Důležité je rovněž umístění zvonkohry - kovové zvonkohry by měly být umístěny do západních, severních nebo severozápadních koutů vašeho domova. V těchto místech by měl dobře proudit vzduch.

Zvonkohra by se neměla zavěšovat např. nad pracovní stůl nebo postel, ale na takové místo v pokoji, kde příliš neproudí energie. Zvonkohru lze ovšem zavěsit i např. do ložnice, ale nejlépe do její rohové části. 

Skvělé místo pro její umístění je terasa, balkon nebo jiné venkovní prostory.

Materiál: zvonkohra kov, motýlci, stříška a korálky - plast

Délka trubice: 12 cm 

Celková délka: cca 70 cm

Balíček obsahuje jednu zvonkohru.

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost