Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Hodnocení Heureka
100%, hodnoceno 1x
Ověřený zákazník 28. 2. 2024

Dalo mi trochu práce to rozmotat

Zvonkohra je hudební nástroj, který vydává různé tóny na základě dotyku jednotlivých částí, ze kterých je složen. Zvuk tónu závisí na materiálu a tvaru - nejčastěji jsou vyráběny z kovu nebo dřeva.

Zvonkohra se skládá z hlavní části - základny, z jejíž vrchní části vede provázek na zavěšení. Ze spodní části visí zvonky či trubice a samotné "srdce" zvonkohry, které prostřednictvím nárazů vydává požadovaný zvuk. 

Historie a význam zvonkohry 

Její vznik spadá již do roku 1100 před naším letopočtem. Zvonkohry byly nalezeny v zemi starověkých Číňanů, které podle nich údajně vyháněly zlé duchy a naopak přitahovaly duchy mírumilovné. Díky světovému obchodu mezi Západem a Východem se rozšířily do různých koutů světa, včetně Evropy. 

Zvonkohry mají několik významů. Samotný zvuk může sloužit k odhánění ptactva nebo z duchovního pohledu zlé síly. Frekvence zvuku a tón může také uzdravovat, uklidňovat naši mysl a lépe hojit i rány fyzické. 

Kovová část zvonkohry představuje radost, jasnost či zdatnost. 

Důležité je rovněž umístění zvonkohry - kovové zvonkohry by měly být umístěny do západních, severních nebo severozápadních koutů vašeho domova. V těchto místech by měl dobře proudit vzduch.

Zvonkohra by se neměla zavěšovat např. nad pracovní stůl nebo postel, ale na takové místo v pokoji, kde příliš neproudí energie. Zvonkohru lze ovšem zavěsit i např. do ložnice, ale nejlépe do její rohové části. 

Skvělé místo pro její umístění je terasa, balkon nebo jiné venkovní prostory.

Materiál: zvonkohra kov, motýlci, stříška a korálky - plast

Délka trubice: 12 cm 

Celková délka: cca 70 cm

Balíček obsahuje jednu zvonkohru.

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost